Villa Nirwana 

 

 

 

                   Op Bali leef je buiten

 

 

Deze luxe villa heeft plaats voor maximaal 8 personen. U kunt hier genieten van het prive zwembad, de jacuzzi, het ruime overdekte terras en een groot flatscreen t.v. en d.v.d speler.

Op het terras met uitzicht op zee zult u vele gezellige uurtjes doorbrengen. Het personeel zal u zoveel mogelijk op uw wensen bedienen, heerlijke maaltijden voor u klaarmaken en de tuin en het zwembad in goede staat houden . 

 

  

 

      Klik hier om "proef te draaien" (360°foto)      

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Ervaar de adembenemende zonsondergang     

                     terwijl u wordt verwend door de jacuzzi!

  

 

                   

 

 

Vanuit de Balé Benong (rusthuisje) dat direct aan het strand staat, kunt u de beroemde zonsondergangen bewonderen,  de vissers gadeslaan bij hun traditionele manier van vissen en genieten van een verkoelende zeebries bij het rustgevende geluid van de golven.

 

 

 

 

 

Er zijn twee slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden en twee  slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden.

Iedere slaapkamer heeft een eigen  badkamer en airco.

De ervaring leert dat u de meeste tijd buiten doorbrengt op het heerlijke terras met de diverse zitjes, waar een zweem van geur van de tropische bloemenpracht aan u voorbij komt.

 

Met een beetje geluk kunt u de dolfijnen spotten vanaf uw eigen stoel, mocht u de dolfijnen willen opzoeken dan kunt u worden opgehaald door een traditioneel vissersbootje op het strand voor uw huis.

 

                                        

huiskamer 

Voor beschikbaarheid klik hier.

 

 

 

 

 

 

Droomhuis op Bali
Bali beach rental villa's